tiistai 12. helmikuuta 2008

Markkinointikoulutusta 0-budjetilla

Muutama viikko takaperin osallistuin Ilkka Kauppisen vetämään markkinointikoulutukseen, jonka järjesti Parikkalan matkailuyhdistys. Samantyyppistä koulutusta ehdotin myös järjestettäväksi Parikkalan käsityökeskuksen vetämään käsityömyyntihankkeeseen, mutta sitä ei ilmeisesti katsottu tarpeelliseksi.
Oikeastaan hirveästi ei uutta itselleni tullut, mutta olisi se kyllä mukavaa todeta, että asiasta jotain jo tiesikin. Paljon oli koulutuksessa kuitenkin porukkaa, jotka sitä todella tarvitsivat. Kyllä olisi vain monelle käsityöläisellekin varmasti ollut sellainen koulutus tarpeen, jossa olisi käyty läpi eri markkinoinnin vaihtoehtoja, jotka eivät maksa mitään. Sääli, että eivät myyntihankkeessa viitsineet panostaa markkinointikoulutukseen yhtään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Mitä tulee ilmaiseen mainontaan ja markkinointiin, onko Parantaisen Sissimarkkinointi tuttu? Muutenkin aika hyviä ja suoralla suomen kielellä kirjoitettuja opuksia nuo Parantaisen oppaat. Ja netin kautta löytyy suoraan ilmaisia vinkkejä Pölli tästä -blogista.

Ja ennen kuin joku kysyy: En ole itse tuo herra Pee enkä edes tunne häntä. Olen vain käyttänyt noita lähteitä hyväkseni ja vinkkaan siksi niistä muillekin.

Miss G kirjoitti...

On tuo guerilla marketing tuttu, tällä hetkellä vain tuo viral marketing on mielenkiintoinen. Luen lähinnä markkinoinnin kirjoja vain englanniksi, ovat jotenkin paljon helpompia ymmärtää.